Wednesday, December 1, 2010

My beloved broo...

   Finally, my beloved bro REZA HAFFIZ b. ABD RAHMAN akan tunang juga even pilihan family tapi nampaknya everything ok sbb diorang nampak sama suka. hope diorang akan bahgia sampai ke jinjang pelamin. majlis petunangan tu akan dilangsungkan januari tahun depan. hurm. bakal kaka ipar aku ni BUKAN la orang M'SIA tapi dia orang dr seberang. bukan singapore but indonesia. nama dia CINTA NURJA and dia orang kepulauan melayu riau. dia nye percakapan pun tak jauh beza dengan org malaysia so takde la rase janggal sangat.
    Hurmmm. kalau nak described perasaan aku ni mesti la happy kan sebab nak dpt ahli keluarga baru. lagipun rumah aku tu sunyi je sbb da lame xde ceremony yang menarik mcm wedding so bila abg aku tunang ni secara x langsung rumah aku akan wedding ceremony yang aku harap kan meriah. hahaha.
   TAPI ade rase sedih jugak la . yela abg aku tu la satu2 nye orang dlm amily yang rajin layan aku. mana aku nak pergi die ikut kan je. kalau aku nak keluar ngan member2 tgh mlm pun die yang teman. die tersgt la baik sbb nye die sanggup teman aku lepak ngan kawan2 aku drpd hang out kwn die. lepas ni tak tahu la boleh ke tak dpt mcm tu lagi..
   tapi tak kisah la . tu kan semua kenangan yang manis utk aku kan. semoga my ANGAH and KAK CINTA happy selalu...

TAK SABAR NAK TUNGGU JANUARY. NAK PERGI SEBERANG!!

Saturday, October 2, 2010

sedetik.......

setelah sekian lama aku meninggalkan blog ini tiba2 ada satu rasa yang datg mencuit hati ini untuk mebaca segala post yang di'update' oleh rakan2 blog.

ada cerita yang sedih ada juga yang gembira, yang pasti hidup kita sebagai manusia tidak pernah yang tiada masalah. kepada sesiapa yang lagi bersedih, kuatkan lah dirimu wahai kawan, kepada yang tengah bergembira nikmatilah hidup anda kerana hidup ini tidak akan selamanya di dalam kegembiraan.

aku? aku tidak pasti aku sedang bergembira atau berduka tapi yang pasti aku cuba mencari kebahagiaan dan semoga suatu hari nanti kebahagiaan yang aku harapkan akan muncul bersama insan yang boleh mebahagiakan aku.

aku inginkan kehidupan yang baru yang tiada rasa sakit yang tiada masalah yang harus aku hadapi. tapi itu semua mustahil. aku harus jalani kehidupan yang sedia ada ini. aku hanya bisa berdoa supaya hidup ini menjadi lebih baik dari hari2 sebelumnya.

semoga kita semua bertemu dengan apa yang kita inginkan.

Tuesday, May 18, 2010

GEREK SEY !

mesti korg tertanya-tanya ape yg gerek sbnrnya kn ?
cube korg fikir word 'GEREK' ni dtg dr negera mane.
of cause la SINGAPURA kn . negara yg bersebelahan dengan negeri johor yakni negeri yg aku cintai .
btw entry ni bkan la nk cerita pasal asal usul perkataan gerek tu tapi cerita tentang negara SINGAPURA tu sendiri .
dan ceritanya bermula dngan wujudnya 4 orang manusia berjantina perempuan yg tersangat la hendak bercuti bersama di singapore . manusia2 itu adalah :-

asniera :
seorang perempuan yg sgt sempoi dan kdg2 panas baran .dia juga sgt handsome . ahaha (jgn pikir lain haa). time kat singapore dia org yg asyik mara je . bila dia lapar dia diam . x boleh keluar duit pun dia diam . bila dia diam tu makne nya dia tgh badmood . so paham2 je la jgn di tegur.

nadia :
seorang wanita yg sgt suke jalan dan x tahu penat . lpas tu kalau nk berjln dia org yg paling lame bersiap sbb dia ni kaki make-up . hehe . dia juga kami punye guider kat singapore .

rabiatul :
seseorang yg sgt cool . dia yg paling x byk kerenah kat sana . dia ikut je mana kami pergi . dia pun x tahu penat same je mcm nadia tu . dan dia juga sgt rajin layan kernah si raha @ aku . and dia paling takut bila asniera ngan nadia diam .

raha :
sape ek dia ni ? ahaha . aku la ! aku org yg selalu ngantuk . bila balik rumah lmbt je aku mula asik ckp aku ngantuk .
        

inilah 4 manusia yg dimaksudkn .

sgt byk tempat yg kitorg serbu dlm masa 3 hari berada di sana . bygkn lah sampai nak tercabut kaki aku ni melayan kerenah si NADIA tu . tempat pertama yg kitorg attack mana lagi kalau bukan woodland kan . sbb masuk2 singapore je terus jumpe woodland .

WOODLANDS : betul ke aku eja ni . lantak la . ahaha .  kat sini la first MRT yg kitorg naik and kat sini la kitorang buat kad EASYLINK kitorg . kad tu harga nak buat $15 . $5 utk buat kad . $10 kad tu punya topup . (gila detail aku bg taw psl EASYLINK ni ) . ahaha .

credit to atul

then kitorg bergerak ke chua chu kang . di mana terletak nya rumah mummy @ semacam untie as . di sana la kitorg akan menginap .

CHUA CHU KANG : di sini terletaknya rumah mummy and kat situ ada mall name LOT 1 . kat dlm dia ade cotton on . kitorg sgt suke bila nmpk cotton on . nadia beli cardigan idaman . aku and as beli kasut yg di minati selepas kitorg nmpk one girl ni pki with dress . sgt cool . atul pula beli cardigan yg di idamkn oleh nadia and kasut yg di minati oleh aku and as .

credit to atul

lepas dah rest agak lame kat rumah mummy kitorag pun gerak g umah nek lina kat DOVER . tapi nak pergi umah nek lina kitorg turun kat buona vista . at first kitorg tak jumpa jln pergi rumah nek lina . sampai as pun da badmood sbb sgt lapar . yg x bley bla tu as ckp "OK AKU X JUMPA JALAN" . kelaka2 je kwn2 aku ni . at last kitorg smpi gak umah nek lina tu pun sbb naik cab .

credit to atul

dr rumah nek lina kitorg pergi ORCHAD ! ahaha sgt best .

ORCHAD Rd


kat sana sgt byk lampu  and warna2 lampu tu sgt menarik . and kat sini mcm2 ade . as example NAUGHTY G . guess what ? yg penting bnda tu x la se gempak name yg diberi . haha . kat orchad ni mcm2 brgn branded ade . toleh sane PRADA . toleh tempat lain LV . mcm2 brand la . kat orchad litorg menikmati permandangan singapura pd waktu mlm . lepak2 kat tepi tangga sambil meniknmati ice cream $1 and sambil tgk org lalu-lalang . mcm2 perangai ade and mcm2 fashion ade . yg penting style dorg sume gerek2 .


2nd day sgt byk tempat yg kitorg pergi . first place :-

CITY HALL


kat city hall ni ade ESPLANADE and MERLION PARK . sgt byk yg di SNAP semasa kami berada di sini . dr merlion park boleh nmpk singapore flyer and casino yg sdg di bina .


ESPLANADE


MERLION PARK

SENTOSA

kat sentosa kitorang sempat berhenti kat beach station shj . another station kitorg x sempat pergi . kat sane kitorg pergi SILOSO BEACH . beach tu sgt x100 cantik .




ARAB STREET

kat sini boleh dikatakn tempat org byk lepak . kat sini sumpah ramai malay singaporean . kalau x asyik jumpa chinese je . hee . (gatal kn aku . ahaha . biase la manusia pe) . kat sini bangunan dia unik2. byk building lame . kat sana kitorg lpak kat NABINS . sumpah best tempat tu . sgt arab style .




arab street pada siang hari . sgt kosong . x ade org .

3rd day:-

BUGIS STREET

sgt byk brg murah . and mcm2 brg ade jual kat situ termasuk la brg s** . gila terkejut bila tengok ade kdai mcm tu. ahahaha .




SETAKAT NI . INILAH HOLIDAY YG SGT3 BEST! TIME NI X SANGKA ATUL BOLEH IKUT KITORG . AHAHA . SMPI LAST DAY KITORG MCM X PERCAYA . TO ALL MY FRIENDS YG X IKUT . KITORG STILL IGTKORG TIME KITORG KAT SANE .NEXT TIME KITE SAME2 OK ?




LOVE YOU !!!

P/S : kalau korg perasan gmbr kat atas x byk gmbr atul sbb atul yg amik gmbr kitorg sume . yang penting sgt SUKA, CINTA, SAYANG dgn holiday kali ni .

Thursday, April 29, 2010

KENYANG!!!

ahahahaha . pada 29 april 2010 aku dengan asniera jasni, nadia b and abg kesayangan aku pergi mkn steamboat kat dtrn jb . pergh . gila sedap siak dpt makan steamboat . bayangkan lah kitorg mkn sampai 5 pinggan . banyak kn ?? ahahaha . memang aku, as dengan nad gila nak makn sgt . tu yg sampi mkn berpinggan-pinggan . bkan tu je . kitorg makn bakso lagi . yang asz plak bley bantai mkn sup gearbox . pergh . mang kekenyangan gila la kitorg mlm tu . otw balik rumah tu kitorg bley makan ice cream mcD plak . sumpah . mlm tu mlm makan sedunia la wa ckp sama lu . ahaha .


p/s :: sumpah best keluar ngan korang . sayang korang ketat2 la .

Tuesday, April 27, 2010

BENCI !!!

aku benci orang jd batu api dan tak tunaikan janji !!!


aku benci !! napa ada orang mcm tu atas dunia ni ??!!
korang lau ade ciri2 ni semua jgn dtg dekat dgn aku .

Tuesday, April 20, 2010

KAMI BERSAMA

pade 16, 17 dan 18 april hari tu adalah hari yang sangat menyeronokan.
banyak sangat benda kelakar yang jadi dan ade juga slh paham kdg2 tapi kitorang sangat happy. hee~


16 APRIL 2010

aku jumpa ASNIERA (asz) dan FAIZNNY (anne) dekat bandar tasik selatan dalam pukul 7 ptg. kat sane kitorang bincang pasal nak amik kereta sewa kat mane. at first nak amik dekat masjid jamek tapi x jadi so kitorg amik that car dekat subang terus sebab kitorang nak pergi rumah kakak anne. hmm . waktu dalam ktm nak ke kl central keadaan dalam tyu still ok lagi. kitorang masih boleh bernafas. hehe . tapi bila dlam ktm nak ke subang, pergh , dienyer keadaan macam ci*** je. dengan sesaknye dengan anne ny bersandar kat aku. memang aku sayang la kat anne. ahahaha . 

sebelum kitorang jumpe owner kereta sewa kitorg tu mcm2 kitorang fikir pasal dia. ahaha. mule2 kitorang cakap yang dia tu pakcik2 la, kitorang cakap die x hensem la . x bley blah kan . ahaha . bila da sampai subang asz pun call owner rental car tu . bila nampak bayang dia je kitorang ckp dia xhensem then bila makin dekat kitorang cakap dia x hensem lak . kejaplagi bila btul2 depan mata . ya ALLAh hensem rupany dia tu . muda plak tu . ahaha . nama mamat yang empunya kereta tu SALMAN . ahaha . hensem . cair kitorang ngok die. bile dah habis bincang sume . bila asz dah settle kan everything kitorang pun grak . kitorang g carefour sebab nak beli tight untuk g mandi kat sunway. dah habis beli barang semua tu kitorang pun gerak pergi rumah kakak anne .

haa . on the way pergi rumah kakak anne kitorang sempat SESAT . ahaha . sampai ke mana ntah si asz bawak kereta . time tu aku tertidur sebab ngantuk sangat . tapi bila aku bangun je anne dah taw jalan . hmm . before kitorang sampai rumah kakak anne kitorang pergi makan dulu kat kg. subang rasenyer . hmm . pasal makn tu x payah cerita lah .

haa . lepas makan kitorang dah x sabar nak balik sebab dah ngantuk sangat . x sabar nak tidur . hehe . hmm . tapi ade satu benda jadi . hmm . nak taw ape ? kereta kitorang X BOLEH start . ahaha . anne punya lah semangat nak start kan enjin tapi x bley . ahaha . dah la kakak anne asik call je . anne pun dah naik takut ngan kakak n abg ipar dye . hmm . bila enjin x bley start asz pun call la si salman tu . sementara tgu si salman as ngan anne mcm ade tegang skit tapi ok bila si salman tu dtg . tgh marah2 terus jd ok bila dye dtg . ahaha . x bley bla . bile semua dah ok kitorang pun grak g umah kakak anne .


17 APRIL 2010

kitorang bgun dalam pukul 10 lbih . bangun2 je masing tgk handphone tapi aku x la . anne ngan asz je . hehehe . bila da siap sarapan semua . da settle everything kitorang pun grak g sunway . nak g sunway x banyak sgt masalah . bila dah sampai sunway kitorang macam x percaya yang kitorang dah sampai sunway . haha . sengal kn kitorang . bila dah sampai sane kitorang pun g la main kat amusement park dulu . ahaha . time tu anne ajak asz main tomahawk . ahaha . asz mula2 x nak tapi pergi juga sebab kesian dekat anne . ahaha . hari tu memang aku ngan asz sayang dekat si anne tu . ahaha . then kitorang g mandi kat water park . best sangat . hmm . waktu mandi kat tempat yang mcm beach tu aku nampak mamt hensem . dye photographer sunway . comel gile . dah la asyik senyum je . hehe . cute sgt2 . dah mandi kat sane kitorang g tempat lain . pastu nampak mamat hensem lagi . asz ko igt x mamat pakai seluar putih hijau hitam ? hensem kn . ahahaha . lpastu aku teman si anne main segala bnda yang ade kat water park tu . best !!!! . ahaha .

bila dah puas main kitorang pun bersiap nak blaik . buila dah siap kitorang pergi beli gambar yg ditangkap waktu aku ngan anne main kat water park .kejap lagi si hensem tu yg layan aq . bapak cair aku time tu . comel sgt . ahaha . name dye JOY . ahaha . x lpas aq pandang dye . hehe . bila dah siap beli gambar semua . aku ngan anne pun naik pergi kat kereta . asz dah pergi awal2 lag . hurm . jap ag aku ngan kebasahan sebabb hujan . sampi2 atas je hujan lebat . ape lagi kitorang pun kene la redah hujan tu . huhu.




ni semua gambar aku asz ngan anne kat SUNWAY

dari sunway kitorang grak kl nak cari hotel . kat kl kitorang jumpa AIN IZZATY (ayong) dan boy die . kitorang jumpe die kat depan KLCC . mula2 kitorang nak cari hotel kat BB p x jadi . then  kitorang cbe ngok ANCASA hotel p mahal . time berhenti kat ancasa hotel , kereta X BOLEH START lagi SEKALI . pergh . gila angin . dah la NADIA (nad) dah nak sampai . mule2 kitorang cuba charge bateri sendir ngan kereta boy ayong . tapi x bley gak . then asz call salman . salman kate die maybe lambat so asz suruh anne ikut ayong amik nad kat bukit jalil . so aku ngan asz pun tgu si salman tu kat dp[an hotel .

ni lah muke aq ngan asz sementare tgu si salman tu . dah la panas duduk dalam kereta . nak duduk luar takut . huhu .

salman sampai dulu sebelum nad . pergh gile hensem . smart gile . rupenye die kai cermin mate . cool gile . yg paling aku ngan asz panas hati kereta tu skali je si salamn cuba hidupkn dah hidup . bingit gile ngan kereta tu . at last kitorang exchange kereta ngan salman . nasib baik kereta tu ok . bila kitorang dah exchange kereta nad ngan anne pun sampai . ayong pun dah grak ngan boy die bila dah hantar nad ngan anne .

lpas pasal kereta settle . kitorang pun g check in kat CITTIN hotel . bley tahan la hotel tu . lpas rehat kejap kitorang pun keluar g makn dekat2 situ . then ayong ngan boy dye jumpe kitorang kat tempat mkn tu . lpas makan kitorang g lpak SHISHA kat tempat ayong slalu lpak . CASTLE rasenye name tempat tu . diorang sume hisap shisha except aku ngan anne . best lpak sane . sambil chit chat .


time ni si ayong malu2 plak nak tangkap gambar . menyapah kitorang tgk . mcm x pernah tangkap gambar ngan kitorang plak .

ayong and her boyfriend . they look so sweet . nasib baik ade dorang .bertambah best  hari kitorang .


18 APRIL 2010

habis lepak shisha kitorang pun grak tempat lain . mula2 kitorang x taw nak lepak ne . tapi lepas discus kitorang wat decision nak g PD . jauh kn . kitorang grak dalam kol 1 lbih pagi . ahaha . memang gamble gila la . on the way g pd si anne asyik tidor je . orang yang paling byk tdor sepanjang kitorang holiday ni die la . ahaha . kat pd kitorang lpak2 je sambil berbual kosong . lain si anne lagi . layan kepala mereng dia lepas terjatuh . kelakar btul si anne tu bley jatuh . mula2 aku igt si ayong yang jatuh sebab aku dgr die jerit tapi bila aku ngok ayong die ok je then aku tgk la belakang . rupa ny orang belakang aku si anne tu yang jatuh . huhu . si anne tu menari la menyanyi la . mcm la perangai dak2 ni . ngan ayong majuk2 ngan boy dye . hahaha . sumpah best pagi tu !! lpas lpak2 kitorang pun grak balik . kitorang grak dalam kol 5 lbih pagi . on the way blik tu boy ayong ajak berhenti jap sbb dye ngantok gile . smpi nak terlanggar anjing . hmm . bila sampi kl aku anne asz ngan nad balik hotel . kitorang tidor sampi kol 11 lbih . yang si ayong pergi sunway ngan boy dye .


gambar nad sorang je aq dapat snap sebab handphone aku ny bateri flat .

lepas check out dari hotel . kitorang dapat taw yg kereta sewa kitorang kene saman . ahahaha . nasib baik 100 je . siang tu kitorang TIME SQUARE sebab si nad nak g shopping . suke gile minah tu dapat beli jacket yang dia nak sgt2 dengan harga 30 ringgt je . lau kat jb dia kate nak dekat 100 harge jacket tu .
lpas shopping kat TS kitorang g MIDVALLEY lak . kat sane bkan nad yang shopping p aku plak yang shopping . ahaha . waktu shopping semua ok . lpas shopping kitorang ken balik . so kene pergi BUKIT JALIL la . tapi x jumpe jalan la plak . dalam erti kata lain kitorang SESAT lagi ! ahaha . kitorang pun x taw bape byk kali kitorang pusing kl tu . pusing2 kat tempat yang same gak. ahaha . klaka btul . at last kitorang call angah aq . bile kitorang jumpe signboard KOMPLEKS SUKAN NEGAR a.k.a STADIUM BUKIT JALIL punya la happy . menjerit-jerit kitorang dalam kereta . ahaha . banyak2 tempat bila sampai bukit jalil la kitorang excited gila . ahaha . and lastly kitorang jumpe SALAMAN LAGI . tiap2 hari jumpe die . suke aku . aahaha .malam tu dye kai short ngan cap . sumpah cool gile . da la aku suka ngan beg dye . smart gler . ahaha . kitorang naik bas balik jb pukul 11 . then bas grak kol 11.30 .dalam bas kitaorang bual la skit sebelum tdor . nad ngan asz tdor x ingat dunia punya . x sedar langsung . yang anne plak x benti2 main msg .


19 APRIL 2010

kitorang sampai jb dlm pukul 3 lbih pagi . sampi2 je kitorang pergi makn nasi lemak kat larkin . ahaha . asyik makan je kuar ngan diorang ni . haha . hari tu kitorang balik umah nad . sampai umah nad je kitorang tukar baju semua then tidor . best tidor ! bgun je makan lagi . pergh makan je . ibu pun mask je . lpas makn semua asz pergi kelas then aku ngan anne pun balik .


BEST SANGAT HOLIDAY NGAN DIORANG. SANGAT2 SUKA!
THANKS TO NADIA BADRULHISHAM, ASNIERA JASNI AND FAIZNNY IYNI FOR THE GREAT HALIDAY. THANKS TO ALL MY SAYANGS.
P/S :: I LOVE YOU !

Wednesday, February 24, 2010

THE END...

end of 2nd sem..???
its mean end of 1st year too...
selama 1st year ni byk sgt kenangan yg berlaku dalam diriku..
kengan dengan dorm mate yg susah nk lupekn..
tak lupa gak memori ngan class mate...
hurm...




~MEMORIES WITH DORMMATE~

di bawah satu bumbung..di dalam satu bilik..pelbagai cerita terjadi..
berkongsi gelak tawa..menangis bersama..itulah aku dan penghuni A-2-1..
pelbagai cerita kami kongsi bersama..tidak kira sama ade suka ataupun duka..


ALYA AYUNI, SYAMIMI, NAJIHA, HANI NURHIDAYAH, SYAMIM IZATI, FAIRUNIZA, SYIKIN, FATIN FARHANA, ATIKA, NAJIHAH, SYAZAWANI, FATIN NASHRA, TGKU INTAN NABILAH, MAS IZATI, FATHIHAH, AZIZANIA, HIDAYAH dan QHAIRUNISA


inilah rakan2 yang bersama dengan aku sepanjang kehidupan aku di nilai..
masing2 mempunyai perangai yang berbeza..kami melengkapi satu sama lain..bila sorang daripada kami tak ada..aku akan rase seperti suasana di dalam A-2-1 tidak lengkap..mungkin mereka tidak perasan dengan keaadan ini tapi bukan aku..
aku berasa sangat bahagia kerana ditempatkan di dalam satu bilik bersama mereka..pelbagai kenangan kami lalui bersama..

penghuni A-2-1..korang ingat x????
waktu 1st sem...mcm ne kita semua berkenalan...hurm..mesti ade yg kite igt dan ade yg kite x igt kn...tp yg aku pasti korg kenal ngan SYAMIM mesti sbb MULUT DIE YG X BERHENTI BERCKP kn???HANI???x byk ckp..dulu aku ade jugak la ngumpat die sbb MUKA die SOMBONG gile tapi bila dah knal rupanye die ni bley tahan x btul...haha...ni la 2 org yg sgt lain perangai die antara kita..



pastu korang igt x peristiwa pada tgh mlm kite diganggu oleh seorang pelajar yg mengatakn kita ada '4 kawan baru' kat dalm bilik kite tu...hahaha...mlm tu kite cuak2 berani je kn...sume ketakutan..yg x bley blah intan bley tidor rilek je..



then..story KIPAS HANI...igt???mesti korg igt...disebabkn peristiwa tu hani ngan wani x tegur smpi sekarang..ape sbb nyer pun kiter x taw...bak kate NANA 'itulah yg kita nak kupas sekarang ni'..mcm2 la korg ni...tp aq harap hani ngan wani akan bertegur semula mcm dulu2...




SYIKIN, SIS TEHA
birthday dorg je yg kiter sempat wish and celebrate..
syikin nyer birthday kite cbe prank dye dgn prank yg tak bape mnjadi tu..
thanks to mimi and hani sbb jd pelakon utama..
birthday sis teha kitorg sempat beli kek..
kami sgt syg ngan musyrifah kami..


SYAMIM, SYIKIN and FAIRUZ
korg adalah kwn yg sgt aku sayang..sory lau selama ini aku byk menyusahkn korg..terima kasih sbb melayan kerenah aku selama ini..aku harap kita akan kekal selamanyer mcm ni..tiada rahsia antara kita..






syikin...jgn terlalu baik dgn orang lain nanti diorg pijak kepala...
dlm hidup ini memang la kiter kene jage hati orang tapi jangan hati sendiri yg terluka..pilih yang terbaik utk diri syikin..
satu hari nanti mesti syikin jumpa orang yang btul2 hargai syikin
love u..









syamim izati...jgn selalu nangis kalau dgr lagu yg jiwang2 tu...satu hari nanti mesti syamim akan jumpa orang yg boleh bahagia kn syamim tapi ada satu raha nak igt kn x semua yg kita ingin kn tu kita dpt..n jgn lupe mkn ubat kalau sakit, jgn degil..
i will miss u dear..





fairuniza...pun jgn terlalu baik..
jangan buat benda yang fairuniza rase yg mmg fairuniza x bley buat..
lagi satu kgn wat keputusan terburu2..
hope fairuniza akan happy2 slalu di samping si dia..hehe..
love u girl..





~MEMORIE WITH CLASSMATE and OTHERS FRIENDS~
kalau tak ngan dormmate ngan dak2 kelas la aku lepak..selain dak2 kelas ade gak lepak ngan dak bilik lain macam HAZIQAH..
haziqah ini org nyer giler2..best lepak ngan dia ni...die ni dak law..die kwn fairuniza...dye ngan fairuniza same je pangai..
ATIKAH RANI, ATIKAH SALMY, FARAH LIYANA, FATEHA AZUREEN, FAREHAH,SYAMILAH, NADIA and our ex-claamate NADIA YUSSOF..
ni antare kawan yg aku rapat kat cfs..byk jugak kenangan aku ngan diorg ni...
lau nk citer sume memang tak la...
huhuhuhu....
yg penting aku syg giler ngan korg...
last but not least, aku nk minta maaf lau ade wat slh ngan korg...and sorry sbb selalu cubit korg..(^_^)